2012. július 13., péntek

Ha nyár, akkor fesztivál!


Nem tudom, mennyire vagyok egyedül ezzel a dologgal, de ha valaki azt mondja nekem, hogy idézzem fel magamban a hamisítatlan nyári hangulatot, akkor nem tengerpart, napernyők, koktélok, fagyik, de még csak nem is egy balatoni strand, napozás, csúszdák, vízibicikli, és hajnalig tartó vízparti diszkók jutnak eszembe. Helyette füves placc, üveg sör, karszalag, színpad, zene, saru, por, fűben heveredés…. fesztiválok!

Nem mintha azzal tölteném a nyaraimat, hogy egyikről a másikra járok (ilyen szempontból jó lett volna örökre megragadni a főiskolás létben :) )… De például a Művészetek Völgye már több éve kihagyhatatlan a programból. Minden évben más, és minden évben fáj egy kicsit a szívem, hogy megint mennyi minden változott, megint nem úgy mennek a dolgok mint tavaly, meg tavalyelőtt, meg évekkel ezelőtt… De valahogy a végére mégis mindig kisül, hogy pont úgy volt jó ismét, ahogy volt. Jó a folytonos változás, és mégis van benne valami állandó, ami a lényegét adja a dolognak.

Idén ismét megnézem magamnak, hogy mi a helyzet Kapolcson, hátha utána jobban meg tudom fogalmazni, hogy mi számomra a hely varázsa. Addig is, hangulatfokozónak következzen néhány kép az elmúlt évekből!
Apáti látkép még 2006-ból

Múlnak a napok...

Malomszigeti hangulat

Kapolcs központ

Csigabusz reggel

Egy másik közlekedési eszköz: Szamár Túrsz!
Tündértó


Gyimesi népzene a templomban

...és néptánc! :)

Az egyik legjobb gerillareklám, amit eddig láttam - mobil wc-ben :p

És nektek mi jut eszetekbe a nyárról? Vízparti nyaralás? Otthoni punnyadás? Hegyekben kirándulás? Vég nélküli bulik?

És fesztiválra jártok-e?

Az idei - talán lassan-lassan már végleges - Völgyprogram

A képekért puszi a Zolinak :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése